Tmavá čokoláda, koření, bez acidity. Sweet Culture Espresso je určen pro konzervativnější zákazníky a restaurace, které to táhne více k italsky praženým kávám.
odrůda: arabika, směs místních odrůd
sklizeň: 9/2021
oblast: brazil, minas gerais
farmář: seskupení farmářů
nadmořská výška: 1100-1200 m.n.m.
zpracování: natural
Naše sezonní Sweet Culture je nyní tvořeno naturálně zpracovanými odrůdami arabiky ze známé brazilské oblasti Minas Gerais. Tato káva je určena pro konzervativnější zákazníky a restaurace, které to táhne k italsky praženým kávám. Svým stupněm pražení je někde na pomezí světle pražených ovocných arabik a konzervativnějším italským profilem pražení, ale stále se jedná o výběrovou arabiku. Cílem této sezónní kávy je vyvážený chuťový profil bez výrazné acidity s maximální sladkostí a plými tóny tmavé čokolády a karamelu. Káva, kterou dokážete pít každý den. Nic víc, nic míň.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.