arabesky | tropické ovoce v čokoládě
Detailní popis produktu
odrůda: Caturra & Colombia
sklizeň: březen & duben 2023
farma: více farem Tzikin & El Jardin
farmář: seskupení Tzikin & Felipe Restrepo
nadmořská výška: 1500 - 2000
zpracování: washed & anaerobic natural
pražení: omniroast
Tato zimní směs je tvořena dvěma kávami v poměru 1:1. Promytou guatemalskou kávu seskupení farmářů Tzikin a anaerobně naturální kolumbijskou kávu z farmy El Jardin. Kombinace těchto dvou káv a pražení kávy omniroastem (využitelný jak na filtr tak espresso), vám do šálku filtrované kávy vtiskne kandované tropické ovoce obalené v tmavé čokoládě, s plnou tělem a krémovou texturou. Espresso si zachová svěžest a aciditu tropického ovoce, ale bude krásně vybalancované čokoládovými tóny.
Perfektní dárek pro všechny fanoušky výběrové kávy bez ohledu na to, jakou metodou si budou kávu připravovat.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Káva |
---|---|
Praženo: | Espresso, Filtr |
SCA bodování: | 86b, 87b |
Speciál: | Podzimně zimní speciál |
Stupeň pražení: | Střední |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.