Kód: 1818/100 1818/200 Zvolte variantu | Značka: Coffee Culture

COLOMBIA San Sebastian Anaerobic Natural filtr

4 hodnocení
1 649 Kč 415 Kč od 415 Kč 1 433,91 Kč bez DPH 360,87 Kč bez DPH od 360,87 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Varianta:

ananas | hrozny | kakao

Můžeme doručit do:
12.10.2023 12.10.2023 Zvolte variantu
Kategorie: Káva
Praženo: Filtr
SCA bodování: 87b
Stupeň pražení: Světlý

odrůda: Castillo
sklizeň: listopad 2022
oblast: Tolima, Ataco
farma: Finca San Sebastian farmář: Jose Miller Gutierrez nadmořská výška: 1700 - 1800 zpracování: anaerobic natural

 

Jose Miller Gutierrez koupil Finca San Sebastian v roce 2005. Jose před koupí pracoval na farmě jako sběrač kávy. Když se ji bývalý majitel rozhodl prodat, nabídl ji Josému, který nabídku přijal a začal pracovat na shromažďování peněz a s majitelem vypracovali splátkový kalendář.

Jose je třetí generací pěstitelů kávy. S anaerobní fermentací ho seznámil kamarád a on začal produkovat anaerobní naturálky, jako je tato.

Půda na farmě je z vulkanické hlíny, ta je bohatá na živiny a poskytuje ideální prostředí pro kávovníky. Kromě kávy Jose pěstuje také plantain banány a yuku.

Sběrači selektivně ručně sbírají zralé červené třešně, které se zpracovávají přímo na farmě. Po sběru pracovníci třešně znovu třídí, aby bylo zajištěno, že se zpracovávají pouze zralé třešně. Protřízené třešně se uloží do plastových pytlů a uzavřou, aby mohly 5 dní anaerobně kvasit. Po fermentaci se třešně ukládají do mechanických sil, kde se suší. Teplota v silech je pečlivě regulována a třešně se suší pomalu po dobu 4 až 5 dnů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: